Webshops en websites die werken!

Wil je een webshop of website, maar weet je niet waar je moet beginnen? Parel & Moer helpt merken bij het bouwen van een Wordpress website of webshop. Wil je alleen hulp bij het installeren? Af en toe wat advies? Of wil je de hele website of webshop laten verzorgen? Voor iedere vraag en elk budget heb ik een oplossing op maat.

Daarbij zet ik mijn jarenlange ervaring in op het gebied van marketing, design en internet. Dan heb jij straks een website of webshop die niet alleen goed werkt, maar er ook nog eens overtuigend uitziet. 

Woocommerce
WooCommerce is een professionele e-commerce oplossing, die werkt op basis van Wordpress. Een ideaal pakket voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Met deze webshop kun je fysieke of digitale producten verkopen, maar ook tickets of online cursussen. De mogelijkheden van WooCommerce zijn eindeloos. Zo kun jij je webshop naar wens uitbreiden met diverse plug-ins. Hulp nodig? Parel & Moer kan jouw webshop van A tot Z inrichten, maar ook specifieke ondersteuning bieden op de volgende vlakken:
  • Basisconfiguratie
  • Inrichten overzichts-, product-, en betaalpagina
  • Instellen betaal- en verzendmogelijkheden
  • Taaluitbreidingen
Plug-ins
Wil je meer bezoekers naar je website? Meer omzet? Of wil je het bezoekers makkelijker maken om een aankoop te doen? Hieronder een paar plug-ins die wellicht interessant zijn voor jou. 
Mailchimp
Met een plug-in koppel je jouw Mailchimp account aan jouw website. Zo kunnen bezoekers zich via de site inschrijven voor jouw nieuwsbrief.
Gift cards
Wat past bij jouw doel, jouw doelgroep, jouw budget? Parel & Moer denkt mee over de beste marketingmiddelen voor jouw merk – en hoe je die optimaal inzet. 
Facebook shop
Wil je een webshop of website, maar weet je niet waar je moet beginnen? Parel & Moer helpt merken bij het bouwen van een website of webshop die werken. 
Social check-out
Plaatst een bestelling met je social media account. Dat is handig. 
Smarter discounts
3 halen, 2 betalen! En dat soort slimme kortingen. 
Yoast SEO
Yoast SEO biedt een toolkit, waarmee je eenvoudig werkt aan de vindbaarheid van je website.