Eén mannetje voor 101 vragen

Een merk sterk neerzetten en uitbouwen? Daar komt veel bij kijken. Heel veel. Dan is het fijn om een mannetje te hebben dat je af en toe kunt bellen. Iemand die met je meedenkt. Die sturing geeft, ook wat je beter niet kunt doen. Of die – lekker praktisch – zorgt dat er morgen een nieuwsbrief uitgaat.

Mijn naam is Marco van Keijzerswaard – en ik ben dus zo’n mannetje. Al bijna 20 jaar ben ik actief als ondernemer op het gebied van marketing, design en internet. Mijn ervaring, kennis en skills zet ik bij Parel & Moer in voor één doel: jou helpen om verder te komen. Zie mij als die extra kracht die niet op de loonlijst staat. Als dat mannetje dat je kunt bellen als het nodig is.

Voor wie werk ik?
Voor eenmanszaken, bedrijven en merken in het MKB-segment die graag een stap verder willen. Die een duwtje in de goede richting nodig hebben, of die een concrete vraag hebben. Bijvoorbeeld over het opzetten van e-mailtemplate of webshop. Ik werk pragmatisch en doelgericht. Lever ik een website of webshop op? Dan kun jij daar vervolgens zelf mee aan de slag. Zo blijven de kosten beperkt – en kun jij zelfstandig verder.
Tarief & strippenkaart
Parel & Moer hanteert een schappelijk uurtarief. Ook kun je kiezen voor een strippenkaart. Daarmee kun je mij inzetten voor de kleinere klusjes, tegen een gereduceerd tarief. Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Let’s meet!
Voor wie heb ik gewerkt?
Van kleine tot zeer grote klanten. De ene keer werd ik ingehuurd voor een snel klusje, de andere keer voor het uitwerken en uitvoeren van een complete marketingstrategie. Hieronder een lijst van merken waarvoor ik in de afgelopen 20 jaar heb gewerkt. 
’t Idee
8x4 
Adfocom
Africa Unsigned
Air Connection
Ballast Nedam
Bloomlinx
Citybox
CMC
Delta Forte
Douwe Egberts 
Effect adviesgroep
Frontz

Gallery Tailors 
Gemeente Haarlem
ING 
Just another shop 
Kawasaki 
Kristal
Labelplaza
Likeminds
Loreal 
Microsoft 
Munro Tailoring 
Nivea 
Nurminen

NYSE Euronext
Paswerk
Pearle
Puc 
QNS
Rieken & Oomen
Ster 
Tele 2
Telecombinatie
Tradespace
Unger Hielkema
Vrolick
Xpol

Netwerk van specialisten
Parel & Moer is thuis in veel disciplines. Maar het is onmogelijk om alles te kunnen, om alles te weten. Daarom werk ik samen met een netwerk van specialisten. Zo profiteer jij van alle kennis, en heb je maar één aanspreekpunt nodig. Voor mijn full-service dienstverlening werk ik samen met specialisten op de volgende gebieden:
  • Search Engine Advertising
  • Search Engine Optimization
  • Social Media Advertising
Heb je de ambitie om zelf aan de slag te gaan op bovenstaande gebieden? Ik help je graag op weg.
Foodbrusher
Naast mijn werk voor andere merken ben ik ook bezig met mijn eigen merk. Met Foodbrusher wil ik liefhebbers van food design, food plating en food styling inspireren. Vind jij het leuk om te koken, te experimenteren en eten op een andere manier te presenteren? In het boek Food design voor iedereen deel ik tips en technieken om zelf aan de slag te gaan. Daarnaast kun je op foodbrusher.com een unieke collectie food art prints bestellen, in een beperkte oplage.

Benieuwd hoe ik de marketing voor mijn eigen merk aanpak? Neem een kijkje op
foodbrusher.com, meld je aan voor de nieuwsbrief of volg Foodbrusher op Instagram. Leuk extraatje: als klant van Parel & Moer krijg je een gratis exemplaar van het boek Food design voor iedereen en een food art print naar keuze.